Comunicare și colaborare internă - Co-Factor

Comunicare și colaborare internă angajantă

Construiește o cultură organizațională performantă bazată pe spirit de echipă și colaborare transversală.
Ai o provocare anume și ai nevoie de asistență? Contactează-ne ⇢

Servicii

Consultanță pentru elaborarea/ îmbunătățirea strategiei de comunicare internă cu scopul de a:  • alinia întreaga organizație la temele strategice și operaționale printr-un plus de relevanță și atractivitate.
  • face trecerea către un nivel înalt de conectare internă nu doar top-down ci și bottom-up și transversal, între colegii din departamente și locații diferite.
  • identifica subiecte și oportunități de comunicare și colaborare între colegi care au potențialul de a crea un grad înalt de implicare și atașament.

Propuneri de idei și execuția creativă a programelor de comunicare internă într-o viziune integrată online-offline pentru maximimarea engagement-ului intern.

HOT INSIGHT

Angajații implicați în programe interne de colaborare transversală sunt cu 44% mai loiali și nu ar părăsi compania pentru o creștere salarială mai mică de 20%. La capătul opus, angajații neimplicați ar părăsi compania pentru o creștere salarială de doar 5%.

Funcționalități

  • Conectează și implică întreaga organizație în timp real și transparent. Lansează și publică sondaje instant.
  • Facilitează comunicarea de jos în sus, prin schimb de mesaje, imagini, video-uri sau prin angajarea colegilor în cadrul unor evenimente interne.
  • Permite crearea de grupuri de interese, centrate pe funcțiuni interne sau pasiuni și inițiative ale angajaților.
  • Ajută HR-ul să lanseze job-uri deschise pentru a crea oportunități de promovare internă, permițând colegilor interesați să aplice facil, iar celor responsabili de recrutare să gestioneze în timp real procesul.
  • Consolidează sentimentul comunității, permițând utilizatorilor să vizualizeze profilurile colegilor, să se felicite reciproc pentru promovări, aniversări, etc.

Generăm impact

Începem orice proiect cu gândul la final, cu un scop și o viziune clar definite și calibrate cu clientul. Ne concentrăm apoi pe execuția impecabilă a proiectului și generarea impactului urmărit.

Ne implicăm

Luăm personal fiecare proiect și ne asumăm fiecare provocare. Investim timpul și energia necesare pentru a livra cu succes proiectul și rămânem implicați și după implementarea acestuia.

Gândim creativ

Creativitatea este în ADN-ul Co-Factor fiind reflectată în absolut fiecare proiect prin idei și recomandări personalizate, de la strategie, concept și până la execuția digitală și suportul offline.

Ne adaptăm clientului

Proiectele implementate de noi reușesc pentru că le abordăm employee-centric și le ancorăm în contextul și cultura organizației. Iar personalizarea și customizarea înseamnă empatie.

Vrei să afli mai multe despre Co-Factor?
Lasă-ne un mesaj și îți răspundem imediat!

Bitnami