Gamificare si recunoașterea angajaților - Co-Factor

Gamificare și recunoașterea angajaților

Crește nivelul de motivare și performanță al angajaților prin mecanisme de gaming și apreciere publică.
Ai o provocare anume și ai nevoie de asistență? Contactează-ne ⇢

Servicii

Analiza strategiei și proceselor existente de recunoaștere și premiere non-financiară a angajaților și recomandări de îmbunătățire al acestora cu scopul de a:  • crește nivelul de motivare, engagement și performanță al angajaților.
  • identifica oportunitațile de recunoaștere pe KPI-ii relevanți și segmentele vizate: departament, locație; high potentials; manageri, non-manageri etc.
  • promova modelele de comportament desirabile, care susțin obiectivele și valorile organizației.
  • propune strategia optimă de gamificare adaptată proceselor de resurse umane sau de business pe care le dorim potențate.

Propuneri de idei și execuția creativă a strategiei de recunoaștere și gamificare într-o viziune integrată online-offline pentru atingerea obiectivelor urmărite.

HOT INSIGHT

79% dintre angajați consideră că ar fi mai productivi dacă munca lor ar fi gamificată. În plus, prin recunoașterea non-financiară a angajaților, organizațiile își pot îmbunătăți performanța cu până la 150%.

Funcționalități

  • Sistem automat de gamificare folosind puncte, medalii, statusuri și niveluri.
  • Mecanisme automate ce utilizează comparația transparentă prin intermediul clasamentelor în timp real pe diverși KPI.
  • Funcționalitate de tip Earn & Burn care permite preschimbarea punctelor acumulate în beneficii și privilegii, ranguri și alte premii.
  • Posibilitatea de a “aplauda” public un coleg în comunitatea internă, cu menționarea comportamentului demonstrat, sau de feedback instant de îmbunătățire transmis privat.
  • Secțiune de tip „People & Stories” dedicată recunoașterii transparente a angajaților meritorii.
  • Funcționalitățile de gamificare și recunoaștere non-financiară ce pot fi implementate customizat pe procese vizate.

Generăm impact

Începem orice proiect cu gândul la final, cu un scop și o viziune clar definite și calibrate cu clientul. Ne concentrăm apoi pe execuția impecabilă a proiectului și generarea impactului urmărit.

Ne implicăm

Luăm personal fiecare proiect și ne asumăm fiecare provocare. Investim timpul și energia necesare pentru a livra cu succes proiectul și rămânem implicați și după implementarea acestuia.

Gândim creativ

Creativitatea este în ADN-ul Co-Factor fiind reflectată în absolut fiecare proiect prin idei și recomandări personalizate, de la strategie, concept și până la execuția digitală și suportul offline.

Ne adaptăm clientului

Proiectele implementate de noi reușesc pentru că le abordăm employee-centric și le ancorăm în contextul și cultura organizației. Iar personalizarea și customizarea înseamnă empatie.

Vrei să afli mai multe despre Co-Factor?
Lasă-ne un mesaj și îți răspundem imediat!

Bitnami