Initiative de crestere a engagement-ului - Co-Factor

Inițiative de creștere a engagement-ului

Crește implicarea angajaților, activează spiritul de echipă și îmbunătățește climatul intern.
Ai o provocare anume și ai nevoie de asistență? Contactează-ne ⇢

Servicii

  • Consultanță pentru elaborarea și implementarea online a programelor care au ca obiectiv creșterea engagement-ului angajaților, activarea spiritului de echipă și îmbunătățirea climatului intern: ex. concursuri și campanii interne, programe de voluntariat și CSR, competiții sportive, de wellbeing etc.
  • Elaborarea flow-lui de proces pentru un impact maxim: de la înscrierea angajaților în program, până la mecanismele de implementare și comunicare pe parcursul acestuia și colectarea de feedback post program.
  • Recomandări de idei și execuția creativă într-o viziune integrată online-offline pentru asigurarea unui nivel înalt de tracțiune a proiectului și participare a oamenilor.

HOT INSIGHT

O creștere de 10% a nivelului de engagement al angajaților, la o cifră de afaceri de 25 mil Euro înseamnă o creștere cu 1 mil Euro a venitului operațional.

Funcționalități

  • Proces transparent și colaborativ, încurajează angajații să participe, oferind vizibilitate în timp real asupra progresului și activității generate în cadrul programului.
  • Implementare personalizată în funcție de strategia programului respectiv, cu acțiuni și îndrumare completă în fiecare etapă a procesului.
  • Poate fi gamificat pentru un plus de engagement și fun – prin utilizarea instrumentarului specific cum ar fi puncte, medalii, statusuri etc.
  • Funcționalități de măsurare și evaluare avansată a impactului inițiativelor de engagement pe bază de chestionare interne customizabile.

Generăm impact

Începem orice proiect cu gândul la final, cu un scop și o viziune clar definite și calibrate cu clientul. Ne concentrăm apoi pe execuția impecabilă a proiectului și generarea impactului urmărit.

Ne implicăm

Luăm personal fiecare proiect și ne asumăm fiecare provocare. Investim timpul și energia necesare pentru a livra cu succes proiectul și rămânem implicați și după implementarea acestuia.

Gândim creativ

Creativitatea este în ADN-ul Co-Factor fiind reflectată în absolut fiecare proiect prin idei și recomandări personalizate, de la strategie, concept și până la execuția digitală și suportul offline.

Ne adaptăm clientului

Proiectele implementate de noi reușesc pentru că le abordăm employee-centric și le ancorăm în contextul și cultura organizației. Iar personalizarea și customizarea înseamnă empatie.

Vrei să afli mai multe despre Co-Factor?
Lasă-ne un mesaj și îți răspundem imediat!

Bitnami