Inovare colaborativă - Co-Factor

Inovare colaborativă internă

Generează inovație și valoare adăugată pentru business prin canalizarea energiei și creativității colective a angajaților.
Ai o provocare anume și ai nevoie de asistență? Contactează-ne ⇢

Servicii

Consultanță în definirea viziunii de implementare a unui proces intern de inovare colaborativă deschis tuturor angajaților, cu scopul de a:  • face din inovare o prioritate pentru management, și un obiectiv pentru toți angajații.
  • identifica barierele culturale și oportunitățile de a transforma inovarea într-un proces relevant și motivant pentru fiecare angajat.
  • propune procesul optim, adaptat contextului cultural și operațional, care să permită accesarea la maxim a potențialului creativ al organizației.
  • recomanda strategia de comunicare internă pre și post-implementare pentru buy-in-ul intern și adopția rapidă a noului proces.

Propuneri de idei și execuția creativă a strategiei de comunicare internă pre și post-implementare pentru buy-in-ul angajaților și adopția rapidă a noului proces.

HOT INSIGHT

8 din 10 angajați implicați contribuie cu idei noi în cadrul echipei, comparativ cu doar 2 din 10 în cazul celor cu nivel redus de implicare. Comportamentul este similar și în interacțiunea cu clienții: 74% din angajații implicați împărtășesc idei noi cu clienții, în timp ce doar 13% dintre cei neimplicați o fac.

Funcționalități

  • Proces interactiv, gamificat, dar riguros, care transformă un demers complex într-unul accesibil și fun.
  • Permite lansarea simultană de provocari de inovare sau îmbunătățire continuă, țintind toată organizația sau doar anumite segmente interne.
  • Stimulează inovarea bidirecțională, combinand fluxul provocărilor strategice lansate de sus în jos cu cel al ideilor propuse ad-hoc de angajați.
  • Asigură monitorizarea în timp real a performanței de inovare și oferă informații și îndrumare în cadrul fiecarei etape a procesului.
  • Permite customizarea modelului de analiză pe baza criteriilor utilizate de către client și integrarea cu un proces complementar de management de proiect pentru faza ulterioară de dezvoltare a ideilor câștigătoare.

Generăm impact

Începem orice proiect cu gândul la final, cu un scop și o viziune clar definite și calibrate cu clientul. Ne concentrăm apoi pe execuția impecabilă a proiectului și generarea impactului urmărit.

Ne implicăm

Luăm personal fiecare proiect și ne asumăm fiecare provocare. Investim timpul și energia necesare pentru a livra cu succes proiectul și rămânem implicați și după implementarea acestuia.

Gândim creativ

Creativitatea este în ADN-ul Co-Factor fiind reflectată în absolut fiecare proiect prin idei și recomandări personalizate, de la strategie, concept și până la execuția digitală și suportul offline.

Ne adaptăm clientului

Proiectele implementate de noi reușesc pentru că le abordăm employee-centric și le ancorăm în contextul și cultura organizației. Iar personalizarea și customizarea înseamnă empatie.

Vrei să afli mai multe despre Co-Factor?
Lasă-ne un mesaj și îți răspundem imediat!

Bitnami