Integrarea noilor angajati - Co-Factor

Integrarea noilor angajați

Accelerează performanța și scurtează timpul de acomodare a noilor angajați printr-un onboarding eficient.
Ai o provocare anume și ai nevoie de asistență? Contactează-ne ⇢

Servicii

Analiza procesului de onboarding existent și recomandări de îmbunătățire a acestuia pentru asigurarea celor 5C necesari integrării optime a unui nou angajat:  • Conformitate
  • Clarificare
  • Conectare
  • Cultură
  • Control (pentru HR)

Soluții și idei creative pentru a menține un nivel înalt de engagement al noului angajat din prima zi și un impact pozitiv la nivelul echipei.

HOT INSIGHT

Angajații care trec printr-un program personalizat de onboarding devin productivi cu 2 luni mai repede decât cei care nu urmează un astfel de program.

Funcționalități

  • Proces proactiv și interactiv centrat pe nevoile noului angajat - oferă îndrumare completă în fiecare etapă prin sarcini, resurse și comunicare.
  • Permite angrenarea tuturor părților implicate - noii angajați, managerii lor direcți, formatorii sau mentorii, responsabilii HR și chiar CEO.
  • Ajută HR-ul să gestioneze eficient și să monitorizeze continuu noii angajați, pentru a capta observații și a îmbunătăți experiența integrării.
  • Poate fi personalizat pentru a se asigura coerența și alinierea la practicile deja existente de integrare a angajaților.

Generăm impact

Începem orice proiect cu gândul la final, cu un scop și o viziune clar definite și calibrate cu clientul. Ne concentrăm apoi pe execuția impecabilă a proiectului și generarea impactului urmărit.

Ne implicăm

Luăm personal fiecare proiect și ne asumăm fiecare provocare. Investim timpul și energia necesare pentru a livra cu succes proiectul și rămânem implicați și după implementarea acestuia.

Gândim creativ

Creativitatea este în ADN-ul Co-Factor fiind reflectată în absolut fiecare proiect prin idei și recomandări personalizate, de la strategie, concept și până la execuția digitală și suportul offline.

Ne adaptăm clientului

Proiectele implementate de noi reușesc pentru că le abordăm employee-centric și le ancorăm în contextul și cultura organizației. Iar personalizarea și customizarea înseamnă empatie.

Vrei să afli mai multe despre Co-Factor?
Lasă-ne un mesaj și îți răspundem imediat!

Bitnami