Performanța Co-Factor, recunoscută din nou de industria HR - Co-Factor

Performanța Co-Factor, recunoscută din nou de industria HR

 

Pentru a doua oară, Co-Factor a fost distins cu premiul pentru cel mai valoros proiect de management al performanței în cadrul Galei premiilor de excelenţă în Resurse Umane, de data aceasta cu proiectul dezvoltat pentru Arval, jucător de top pe piața leasingului operațional din România. Anterior, același proiect câștigase trofeul “Best Practice” pentru motivarea performanței (Arval World – Central Europe).


Succesul s-a datorat modului în care acest proiect a condus la crearea unei culturi a performanței și recunoașterii, prin utilizarea unui mix de instrumente integrate, centrate pe angajat, cu efecte directe în creșterea performanței companiei.

Pentru amplificarea engagement-ului și rezultatelor, platforma online implementată a integrat patru module personalizate: managementul performanței în timp real, un sistem de comunicare și colaborare internă, un program de promovare a valorilor Arval și recunoastere a modelelor de comportament și un proces de gamificare, care le-a potențat.

Soluția dezvoltată și implementată de Co-Factor oferă companiilor posibilitatea de a antrena în timp real performanța angajaților în mod interactiv și angajant.

Dan Boiangiu, CEO Arval

Co-Factor a știut să construiască o soluție bazată strict pe nevoile și realitățile cotidiene ale echipei noastre. Rezultatul: o rată de adopție de 93% în primele 2 săptămâni și un succes răsunător în organizație al platformei de management al performanței, sharing și colaborare transversală cotidiană.”

Daniela Vodă, HR&Admin Manager – Arval Service Lease Romania

“Un proiect gândit pentru arvalieni, al cărui succes nu ar fi fost posibil fără ajutorul lor. Transparența obiectivelor și a realizării  lor, precum și vizibilitatea pe termen lung au sporit sentimentul de apartenență și buy-in-ul  întregii companii. Oamenii au înțeles repede că platforma de Performance Management implementată îi ajută să devină mai conștienți de așteptările companiei în ceea ce îi privește și mai mândri de realizările lor. Partea de gamification a constituit, de asemenea, un factor determinant în a depăși provocarea legată de integrarea instrumentului în rutină; astfel, Performance Management-ul a intrat in ADN-ul culturii organizaționale Arval Romania.

Multumesc mult partenerilor noștri de la Co-Factor, care au înțeles foarte bine nevoile noastre, ne-au ajutat în elaborarea strategiei, dezvoltarea pas cu pas a proiectului și ne-au asistat în execuție, cu multă disponibilitate și profesionalism.”

 

Vlad Grigoriu, Fondator Co-Factor

“Am găsit la Arval o echipă cu viziune strategică şi receptivă la experimentarea unei soluții inovatoare. Succesul proiectului demonstrează valoarea pe care redefinirea, în mod creativ, a unor procese tradiționale de business și HR o poate genera ca potenţator în timp real al energiei şi performanţei angajaţilor. Acest lucru este posibil doar dacă soluția capitalizează pe spiritul, valorile și contextul cultural al organizației. ”

 

Despre Arval:

Fondată în 1989, din 2006 în România, şi deţinută în totalitate de grupul BNP Paribas, Arval este specializată în leasing-ul auto cu servicii incluse. Compania furnizează clienților săi – profesionişti, companii mici și mijlocii, dar și multinaționale, soluţii de flotă optime și personalizate. Arval este nr.1 în Europa.

 

Despre Co-Factor:

Co-Factor este una dintre cele mai creative companii de consultanţă organizaţională oferind un mix unic de servicii şi soluţii tehnologice inovative, adaptate nevoilor companiilor pentru a creşte engagementul și performanţa angajaţilor. Co-Factor pune la dispoziția companiilor un instrumentar personalizat de activare a angajaţilor, pentru construirea unei culturi organizaţionale sănătoase care promovează performanţa și inovaţia, creşterea şi recunoaşterea oamenilor.