Performanta nu este o intamplare. - Co-Factor

Performanta nu este o intamplare.

Pentru a a treia oara in ultimii patru ani – ceea ce ne face sa spunem ca performanta nu este o intamplare, un proiect realizat de Co-Factor este distins cu cel mai valoros trofeu la categoria “Managementul Performantei” in cadrul Galei Premiilor de Excelenta in Resurse Umane. La editia aniversara a Galei, desfasurata saptamana trecuta la Bucuresti, au fost inscrise 46 de proiecte.


Proiectul WeConnect, dezvoltat de Co-Factor si implementat de UniCredit Bank, a constat intr-o platforma digitala integratoare, interactiva, personalizata pe nevoile bancii, dedicata performantei si implicarii angajatilor. Scopul final al acestei platforme a fost sa motiveze performanta, contribuind, in acelasi timp, la edificarea unei culturi deopotriva competitiva si colaborativa.

“Suntem Banca pentru lucrurile care contează şi, pentru noi, este important să putem juca un rol pozitiv și concret atât în viața clienților noştri, cât și în cea a membrilor echipei. Ne-am dorit să aducem mai mult dinamism și substanță în comunicarea zilnică a colegilor noştri, printr-o soluție simplă și eficientă – platforma WeConnect. Dacă în trecut ne-am uitat către soluții care să ne ajute la creșterea gradului de interacțiune și angajament, iată că WeConnnect ne-a oferit în plus și zona de Management al Performanței.

Este o soluție multifuncțională care integrează partea de colaborare socială cu zona de management al realizărilor, creând astfel un tablou complet ce le permite colegilor să rămână conectați cu tot ceea ce contează pentru ei: performanță, știri, oportunități de carieră, pasiuni etc.

Partenerii de la Co-Factor s-au dovedit a fi o echipă profesionistă și proactivă. Întotdeauna în pas cu ceea ce este nou în domeniu și prompți în oferirea de suport de la definirea conceptului, implementarea ideilor și până la post-implementare.”

Echipa UniCredit Bank

Vlad Grigoriu, Fondator Co-Factor

“Proiectul a fost o provocare pe care ne-am asumat-o pe deplin din prima secunda, motivati fiind de viziunea strategica si spiritul avangardist si competitiv al UniCredit Bank, carora le multumim inca o data pentru incredere!

WeConnect a avut ca scop cresterea engagement-ului si motivarea performantei prin conectare transversala, transparenta si empowerment. Arhitectura sa, sprijinita pe doi piloni principali – Oameni & Cultura si Performance Management in timp real, este o rampa pentru obtinerea performantei, dar si o poarta deschisa comunicarii interpersonale si organizationale. 

Premiul castigat ne onoreaza si valideaza, inca o data, abordarea de succes a Co-Factor: strategic, ne pliem pe contextul și cultura organizației, punand in centru angajatul, iar executional, implementarea digitala reflecta aceasta personalizare.”

 

Despre UniCredit Bank:

In Romania, UniCredit Bank este una dintre principalele institutii financiare, oferind servicii si produse de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti. UniCredit Bank isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte foarte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.

Despre Co-Factor:

Co-Factor este una dintre cele mai creative companii de consultanţă organizaţională oferind un mix unic de servicii şi soluţii tehnologice inovative, adaptate nevoilor companiilor pentru a creşte engagementul și performanţa angajaţilor. Co-Factor pune la dispoziția companiilor un instrumentar personalizat de activare a angajaţilor, pentru construirea unei culturi organizaţionale sănătoase care promovează performanţa și inovaţia, creşterea şi recunoaşterea oamenilor.