Who We Are - Co-Factor

Cine Suntem

Suntem una dintre cele mai creative companii de consultanță organizațională din România, care livrează rezultate printr-o platformă digitală originală, umanizată, centrată pe angajat.


Pasionați, ambițioși, deschiși provocărilor, ne folosim experiența pentru a asigura succesul fiecărui proiect, în toate stadiile sale: analiză, execuție, implementare și suport.

Misiune

Să oferim liderilor marea șansă de a exploata rezervorul latent de talent și capabilități al organizației.

Viziune

Companiile care facilitează succesul angajaților vor avea oameni motivați și implicați, dispuși să-și investească efortul și energia în performanța companiei.

Gândire

Ne orientăm spre maximizarea potențialului creativ și productiv al fiecărui angajat, prin activarea unor pârghii generatoare de implicare sustenabilă.

Meet the Founder

Așteptările și nevoile angajaților sunt de importanță critică în ecuația succesului companiei, iar business-urile care vor câștiga pe viitor sunt cele care înțeleg în mod autentic că succesul companiei presupune succesul angajaților.Industrii

Serviciile și soluțiile digitale Co-Factor și-au dovedit relevanța și eficacitatea în toate industriile și tipurile de organizații abordate.

Asigurări

Banking

Brokeraj

Leasing

Retail

Servicii Medicale

Servicii Profesionale

Farma

FMCG

Wellness

Producție

Agribusiness

Generăm impact

Începem orice proiect cu gândul la final, cu un scop și o viziune clar definite și calibrate cu clientul. Ne concentrăm apoi pe execuția impecabilă a proiectului și generarea impactului urmărit.

Ne implicăm

Luăm personal fiecare proiect și ne asumăm fiecare provocare. Investim timpul și energia necesare pentru a livra cu succes proiectul și rămânem implicați și după implementarea acestuia.

Gândim creativ

Creativitatea este în ADN-ul Co-Factor fiind reflectată în absolut fiecare proiect prin idei și recomandări personalizate, de la strategie, concept și până la execuția digitală și suportul offline.

Ne adaptăm clientului

Proiectele implementate de noi reușesc pentru că le abordăm employee-centric și le ancorăm în contextul și cultura organizației. Iar personalizarea și customizarea înseamnă empatie.

Vrei să afli mai multe despre Co-Factor?
Lasă-ne un mesaj și îți răspundem imediat!

Bitnami